Over

Over ons

SwitchCase

Koffers worden gemiddeld 50 weken per jaar niet gebruikt. Jammer, want ze nemen zoveel ruimte in beslag. Naast deze verspilling van ruimte, kan een koffer van goede kwaliteit een fortuin kosten! Moe van het lenen, defect raken, repareren en schoonmaken van je koffer? Wij lossen dit probleem op een efficiënte en duurzame manier op.

SwitchCase

Wij van SwitchCase willen dat iedereen op een leuke en efficiënte manier kan bijdragen aan een betere en groenere wereld. Wij zorgen ervoor dat je een goede koffer kunt gebruiken wanneer je er een nodig hebt en dat meer mensen kunnen genieten van het gemak van SwitchCase.

Onze missie

Onze missie is om reizen duurzamer en gemakkelijker te maken.

Onze visie

Onze visie is om 's werelds meest toonaangevende kofferverhuurorganisatie te worden op het gebied van: duurzaamheid, ethiek en innovatie.

Onze Partner

We zijn een samenwerking aangegaan met Samsonite vanwege hun excellente reputatie in het leveren van hoogwaardige koffers en hun focus op innovatie en duurzaamheid.

Het Team

Wij zijn een enthousiast team met het doel om de wereld duurzamer te maken door een bedrijf op te bouwen waar iedereen toegang heeft tot de beste koffers voor hun welverdiende vakantie.

Sabrina Hangweyrer

Founder

Stijn Diephuis

Co-founder